in

TAMADUITOAREA TINA

TAMADUITOARE-ROMANIA-TAMADUITOAREA-TINA-0749896068
TAMADUITOARE-ROMANIA-TAMADUITOAREA-TINA-0749896068

Consulta-ti Destinul

Tamaduitoarea TINA lidera incontestabila va poate oferi predictii in carti (ghicit) si poate rezolva cazuri extrem de complexe chiar si prin telefon!
Tel.+4 0749.896.068.

Clarvăzătoarea Tina şi secretele magiei sale

Am solicitat un interviu doamnei Tina, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, care a făcut recent previziuni despre soarta domnului Gigi Becali. De data aceasta, ne vorbeşte despre secretele magiei sale.
Trebuie să ai har vrăjitoresc sau să-l moşteneşti pe cale maternă, după cum se spune ? Clarvazatoarea Tina
Da, harul acesta nu-l are oricine şi într-adevăr, se moşteneşte pe cale maternă, din generaţie în generaţie. Dar dincolo de asta, trebuie să ai şi pasiune şi perseverenţă, normal. Numai în acest mod se mişcă lucrurile, zic eu.
Aveţi dreptate, fără seriozitate şi muncă, nu se face nimic durabil. Magia dvs. este una mentală ?
Utilizez şi aşa ceva, căci magia mentală face parte din magia naturală, care este în legătură foarte strânsă cu forţele naturii. Dar ea, spre deosebire de celelalte forme de magie, nu necesită niciun fel de ritual, simboluri şi obiecte folosite de vrăjitoare.

Care credeţi că este baza magiei ?
Este magia naturală, în strânsă legătură cu spiritul şi sufletul nostru. Contactul cu oamenii este un fel de întâlnire magnetică, astrală şi divină, extrem de importantă. Multe lucruri se bazează pe simpatie şi acţiune directă, nu uitaţi. Clarvazatoarea Tina
Altarul ce rol are ?
Este un loc sacru pentru orice vrăjitoare, unde îşi desfăşoară activităţile cele mai importante. Tocmai de aceea, înainte de a le începe, se cere ca acesta să fie purificat. El este orientat către Est şi trebuie păstrat întotdeauna curat.
Practicaţi magia neagră ?
Prin definiţie, acest soi de magie este dedicat Răului, iar ţelul meu, esenţial, este de a face bine şi nu rău. Deci nu o practic. Sunt altele care fac asta !
Dar magia albă, care este dedicată Binelui, se opune magiei negre, nu-i aşa?
Fireşte, acesta este rolul ei primordial. Magia albă face bine oamenilor şi tocmai din această pricină, oamenii mă caută.
De ce este periculoasă magia neagră?
Pentru că vrăjitoarea face de fapt un pact cu un demon în scopul de a satisface dorinţele clientului ei, de obicei.
Dar ea, nu are nimic de suferit ?
Sigur că are. Este un risc asumat! Fiecare vrăjitoare care practică magia neagră ştie că răul pe care îl face se va întoarce la ea de trei ori. Este vorba de tripla revenire, cum îi spunem oi. Ce face ea, de fapt ? Cere ajutorul entităţilor negative în demersul său.
Cu ce demon ar putea să intre în legătură ?
Cu demonul Asmod, de exemplu, de la care se va încărca cu energie negativă suficient de multă pentru a reuşi să obţină ceea ce şi-a propus. Prin el, puteţi să împiedicaţi să aibă loc orice căsătorie sau să despărţiţi un cuplu ! Este extrem de puternic !
Sunt multe vrăjitoare care apelează la el ?
Destule. Pentru că multe femei vor să despartă anumite cupluri sau să distrugă căsnicii. Este în firea lucrurilor şi asta, să recunoaştem.
Acest demon este agresiv ?
Da, iar vrăjitoarea care a făcut pactul cu el va căpăta caracterul lui. Va fi de neoprit şi nu se va lăsa până ce nu va duce până la capăt planul ei diabolic.
Depindem deci de astral ?
Enorm, aş spune, deşi nu se spune niciodată direct. Dar adevărul este că acest astral ne poate influenţa soarta, uneori decisiv.
Prin ce mai este periculoasă magia neagră, de care mulţi oameni se tem ?
Prin goetie şi păpuşa voodoo. Clarvazatoarea Tina
Ce este goetie ?
Cuvântul provine din limba greacă şi înseamnă urlare. Este vorba de incantaţie şi de evocare lumii de Dincolo.
Iar voodoo ?
Voodoo este o practică periculoasă, venită din Haiti dar cu rădăcini în Dahomey. Prin păpuşă, vrăjitoarea poate manipula orice subiect, care devine astfel la discreţia sa.
Ce trebuie pentru ca totul să meargă în magie ?
Concentrare, pregătire, dar mai ales credinţă. Meditarea este foarte importantă. Răbdarea ! Un lucru se face anevoios şi necesită timp. Pentru ca un ritual să fie reuşit vrăjitoarea trebuie să fie relaxată, să se rupă de lumea exterioară, are nevoie de linişte şi de o mare concentrare. Este indicat ca ritualul să fie făcut, dacă se poate, în natură şi în apropiere de o apă curgătoare.
Unde vă pot găsi cei care au nevoie de serviciile dvs. ?
Pot să mă caute la numărul de telefon 0749.896068.
Mulţumim pentru interviu şi succes.
Mulţumesc şi eu.

Written by Vraciul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CLARVAZATOAREA ELENA

CLARVAZATOAREA ANA