in

TAMADUITOAREA MAMA ELEFTERIA

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Tamaduitoarea Mama Elefteria practică magia albă de la vârsta de numai 14 ani. Mama Elefteria a moștenit harul de a ajuta oamenii de la bunica ei, aceasta având puteri paranormale cu magie albă.Dânsa deține cele mai puternice ritualuri și descântece și vă poate spune încă de la începutul deschiderii ce se întâmplă în viața dumneavoastră ,dacă sunt vrăji,farmece sau blesteme iar dacă problemele sunt cu magie neagră, dânsa vă poate dezlega.

Vine în ajutorul dumneavoastră cu leacurile, talismanele și licorile ei și vă poate ajuta garantat. Multe persoane îi cer ajutorul fiind declarată cea mai puternică clarvăzătoare cu cele mai multe cazuri rezolvate.

Tamaduitoarea Mama Elefteria este venită recent din Anglia, unde a fost chemată sa dea lecții clarvăzătoarelor îcepătoare. Vă poate dezlega din prisma băuturii, cununiile legate, bărbăția legată, scoate argintul viu. Chiar dacă v-ați pierdut încrederea în vrăjitoare, puteți apela cu toată încrederea la dânsa, fiind o femeie cu credință și har de la Dumnezeu. Atunci când crezi că nu mai ai nicio speranță și totul parcă se năruie în jurul tău, ea vine în ajutorul dumneavoastră.

Cea mai puternică lecuitoare și clarvăzătoare, Tamaduitoarea Mama Elefteria, vă poate rezolva în orice problemă aveți, fiind venită de peste hotare să vă ajute și să vă redea bucuria și pacea sufletească. Toți cei care doriți o etalare puteți apela cu încredere!

Expertă în tarot, cu harul şi puterea ei divină vă poate ajuta să vă aflaţi destinul şi să vă modelaţi viaţa aşa cum doriţi. Poate vedea trecutul, prezentul, viitorul în cărţile de tarot, dezleagă cele mai puternice farmece, besteme, împreunează persoanele despărţite, vă ajută să vă căsătoriţi, să aveţi noroc, spor, reuşită în afaceri, vindecă ipotenţa, alcoolismul, frica, dezleagă cununii legate, scoate argintul viu, interpretează visele inexplicabile, dezleagă chiar şi farmece aruncate pe foc făcute cu magie neagră.

Tamaduitoarea Mama Elefteria deţine puterea Magiei Albe. Prin harul şi puterea ei a rezolvat cazuri aparent imposibile în foarte scurt timp. Sper sa faci alegerea potrivita si toate lucrurile pot avea rezolvare. Alege cu sufletul , alege sa fii liber, alege sa traiesti, alege sa iubesti! Sunt sigur ca esti intelept si urmeazati instinctul ! Va imbratisez cu drag si fie ca Dumnezeu sa va calauzeasca calea in tot ceea ce v-ati propus sa faceti! Doamne ajuta!

Farmecele, care pot face mult rău acelora asupra cărora sunt aruncate, nu se pot face fără o bază materială. O minimă atenţie îi poate împiedica pe cei care vor să facă rău să pună mâna pe acele obiecte, de cele mai multe ori banale pentru omul obişnuit. Pentru reuşita scopului vrăjitoresc se folosesc diferite obiecte fără de care puterea vrăjii nu poate să exercite vreo influență asupra persoanelor sau obiectelor. La prima vedere, lucrurile par ridicole şi puerile. Pentru cei ce vor să facă rău este un principiu fundamental. Când vrăjitorii fac ceremonii vrăjitoreşti pentru a fi distrus un om folosesc, după cum mentionează Sfântul Ciprian, diferite obiecte.Unii folosesc cărţile de joc (ghicitul în cărţi), cafeaua şi ceaşca (ghicitul în cafea), oseminte de animale sau oameni (necromanţie), horoscoapele şi stelele (ghicitul în stele) etc.

O parte din farmece nu ar putea fi făcute dacă cel asupra căruia se vrea să se facă vrăji este un pic atent, astfel încât persoane străine să nu se apropie de unele lucruri banale, personale. Unii vrăjitori folosesc pentru a face rău boabe de orez de la cununia respectivului, cununii, rochia de mireasă, bomboanele de la nuntă, fitile de la lumânări aprinse de persoanele respective sau hainele îmbrăcate la o nuntă. Există şi farmece care nu pot fi anulate, întrucât vrăjitoarele folosesc alte „soluţii”.

Semne că ţi s-au făcut farmece

Vrăjitorii aruncă în interiorul caselor vizate sau în afara lor, mai ales la intrarea casei, ouă, oase, murdării, ulei de la mort sau zahăr. Un alt rău pe care îl practică cei care fac farmece fac diverse „cadouri” persoanelor cărora le vor răul. Astfel, dau talismane care conţin vrăji şi le pun în casele oamenilor pe care vor să-i distrugă sau le dau să le poarte. Alţii sfâşie cu briciul sau rup bucăţi din cearşafuri, cuverturi etc.

Alţii aruncă diferite prafuri sau lichide vrăjitoreşti în dulciurile sau mâncărurile pe care le vom mânca sau în cadourile pe care ştiu că le vom purta etc. Dar materialele cele mai folosite de vrăjitori sunt: acele de gămălie, dinţii pieptenului, săpunul, cuiele de la sicriu, ierburile, părul mortului, monedele şi potcoavele, cheile, cenuşa, catranul, coarnele, pentagrama, limbile de şerpi, cozile de animale sălbatice, fructele.

Foarte multi oameni duc dupa ei blesteme, vraji, farmece… Oamenii fac rau din gelozie, invidie, ura, din orice motiv, intemeiat sau nu.

Va blesteama, platesc slujbe la biserica pentru distrugerea dumneavoastra, apeleaza la vrajitori aparuti din senin ca ciupercile dupa ploaie si care tot ce stiu este ca au nevoie de bani – de banii dumneavoastra evident sau de ai dusmanului dumneavoastra – nu conteaza. Simptomele unei persoane care are farmece, vraji, deochi sau blesteme, sunt:

  • o stare de nervozitate si profunde dureri de cap
  • somn agitat, plin de cosmaruri
  • stare de confuzie si deprimare
  • caderea parului
  • banii vin dar nu stau la dumneavoastra
  • sunteti o persoana deosebita dar de mult timp fara partener de viata
  • nimic nu va iese si aveti senzatia ca sunteti urmariti de ghinioane

Disclaimer * Aceste testimoniale sunt parerile personale ale clientilor * Rezultatele nu sunt garantate si difera de la persoana la persoana.

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Written by Vraciul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PREZICATOAREA MONALISA

CLARVAZATOAREA ROXANA