in

MAICUTA PATRICIA

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Bunul Dumnezeu a facut posibila intalnirea dintre persoanele aflate la anaghie si eu, Maicuta Patricia ,stiind ca m-a inzestrat cu o putere si un har fara margini, pe care trebuie sa le foloesc in ajutarea semenilor mei.
✨Fiecare dintre noi avem anumite teluri si dorinte pe care ne dorim sa le realizam, dar uneori simtim ca ceva ne opreste din implinirea destinului oferit de catre Dumnezeu.
✨Din cele mai vechi timpuri ,cu totii stim ca sunt multi oameni cu har divin (uneltele lui Dumnezeu ) care prin acestia Dumnezeu isi manifesta grija si dorinta de vindecare pentru anumite persoane care sunt dominate de o putere malefica si nu pot sa se elibereze prin propiile lor forte
✨Suntem constienti ca acesti oameni au nevoie de ajutor in sufletul lor, chiar daca ei nu au realizat inca aceasta nevoie.
✨Dar in cele mai multe cazuri, acestia au abtineri, inhibitii, ispite sau chiar la nivelul lor mental, refuza sa creada in acest fel de oameni.
✨Nu se pune problema ca apelarea la acest gen de persoane sa fie un pacat, deoarece toti avem nevoie de Dumnezeu, dar unora ne este mai greu sa ajungem pe caile Sale. Tocmai de aceea exista si persoanele cu har si putere Dumnezeiasca, pentru ca Dumnezeu ne-a lasat sa ne ajutam unul pe celalalt, indiferent de nevoie
✨Fie ca aveti probleme de natura sentimentala (ati fost inselat/a , neintelegeri cu persoana iubita sau fie ca nu v-ati gasit sufletul pereche etc. ), asta nu inseamna ca Dumnezeu nu are un plan bine pus la punct pentru dumneavoastra. Meritati si o sa fiti iubiti la nivelul pe care il doriti.
✨Viciile sunt alta problema cu care mare parte din populatie se confrunta, unii ajungand in pragul in care chiar au nevoie de ajutor pentru depasirea situatiei in care se afla
✨Cu toată responsabilitatea şi grija pentru mântuirea voastră, vă îndemn să vă păstraţi credinţa.
✨De a face astăzi cuiva bine şi mâine de la altul îţi vine. Dumnezeu două scări are! Să urce şi să coboare, binele de rău te scapă, să-l arunci chiar şi în apă. Mergi, munceşti ca să ai şi la om sărac să dai, când dai la cei nevăzuti, pe Dumnezeu îl imprumuţi.
✨Nici banii, nici promisiunile deşarte, nici câştigul de moment, nici rangurile ori fericirea trecătoare, nimic nu e mai de preţ ca dreptatea şi credinta

DATELE DE CONTACT NU MAI SUNT DISPONIBILIE DEOARECE ANUNȚUL A EXPIRAT. CLICK AICI PENTRU ANUNȚURI VRAJITOARE, TAMADUITOARE SI CLARVAZATOARE VALABILE.

Written by Vraciul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAMADUITOAREA CLAUDIA ELENA

TAMADUITOAREA SARA EVELINA